Budujeme a zkoumáme

Budujeme a zkoumáme

Pondělní ráno na táboře není takové jako v realitě, všichni se tady totiž těší, co nového den přinese… Pravda, trochu nás trápí, že už je 1.8., čas tu totiž letí rychleji než šíp, jak se zpívá v naší táborové hymně, ale my si teď každý den pěkně užíváme.

Většina oddílů s chutí vyrazila hrát nejrůznější hry do blízkého okolí. Celá druhá kategorie dopoledne „budovala Řecko“, tedy v rámci strategické hry si mohli starší kamarádi vyzkoušet, jak těžké je získat povolání nebo vytvořit fungující tým. Více než zajímavá byla také ukázka zbraní s výkladem, a dokonce bylo možné některé vyzkoušet.

Těsně po obědě si náš vedoucí Matěj připravil krátký kurz skládání Rubikovy kostky, o který byl nemalý zájem.

Odpoledne oddíl nejmenších kluků vyrazil na blízkou farmu, kde se všem líbila především nedávno narozená telátka.

Bouřka nám večer sice znemožnila udělat nástup a vyhodnotit 2. etapu cetehu, ale brzy se nad táborem objevila duha a my jsme mohli se setměním slavnostně zahájit jankovské letní olympijské hry. Zeus k nám promluvil, nad Olympem zavlála vlajka s pěti kruhy a Árés nás dovedl pro oheň, který se nám pak podařilo díky Prométheovi získat. Před usnutím rozzářil oblohu ohňostroj a my se teď těšíme na zítřejší sportovní klání.

Přidávání komentářů uzavřeno.