7. den – druhé etapové hry

7. den – druhé etapové hry

Dnes jsme se hned ráno vydali hledat atrachnity rozházené po naší planetě. Cestou jsme museli projít několika záludnými překážkami, najít cestu ve hvězdách pomocí mapy souhvězdí, přemístit se kolem černých děr na planetě „plivátko“, zajistit bezpečnou cestu potrubím či uvolnit průchod hvězdným tunelem. Na konci trasy nás čekala truhla s atrachnitem, zamčená 15 zámky, k nimž klíče byly zavěšené na pavoučí síti. Na trase jsme však také narazili na boha Ra, který znepokojeně sleduje náš technologický postup.

Po získání atrachnitu jsme se opět mohli vrátit ke svým oddílům. Nejmenší kamarádi měli o poledním klidu představení loutkového divadla O perníkové chaloupce.

Odpoledne se všechny oddíly postupně zchladily v bazénu. Něktří táborníci se před sluncem schovali do lesa, jiní využili chládek staré jídelny.

Jelikož pátrání po kozách nepřineslo úspěch, přišli nás přes hvězdnou bránu z planety domácích zvířátek podpořit tři králící a dvě ovečky. Pátrání po kozách však nevzdáváme, v ohrádce pro ně bude místa dost.

Po večerním nástupu, na kterém nám vedoucí zazpívali jankovskou hymnu jako odpustek za příchozí poštu, se naplno rozjela druhá jankovská diskotéka. Všechny děti si ji pořádně užily. Tancovalo se až do tmy a pak jsme ulehli k spánku, abychom načerpali síly na další boj s bohem Ra.

Přidávání komentářů uzavřeno.