16. den – Vyhodnocení CETEHU

16. den – Vyhodnocení CETEHU

Dnes jsme se probudili do deštivého rána a celé dopoledne jsme se před deštěm schovávali. Čas jsme využili k interiérovým hrám, nácviku tančení a taky líčení. Holky z 9. ddílu „upekly“ naprosto výborné tiramisu. Kluci si vyzkoušeli chemické pokusy a 11. oddíl si zahrál AZ Kvíz.

Holky z nejstaršího oddílu i přes nepřízeň počasí vyrazily za sekvojemi do Ratměřic.

Déšť pokračoval i odpoledne, naštěstí už ne tak silný, a tak mohli nejstarší kluci vyzkoušet naše nové vzduchovky, holky si zaexperimentovaly s chemií, ty mladší pak vyráběly valentýnky.

Večeři nám opět vydávalo duo plk. Brett a prof. Takimotokoso. Burgery z jejich rukou měly obrovský úspěch a děti je ocenily náležitým potleskem a tancem.

Na večerním nástupu proběhlo vyhodnocení poslední etapové hry Janebův šílený závod a hned poté jsme se dozvěděli celkové vítěze letošního CETEHu. Třetí místo získala barva tmavě modrá, druhé obsadila bílá a z vítězství se radovali dlouho do noci žlutí.

Před spaním nám ještě zahrál divadlo kočovní herci z Jankovské divadelní společnosti. Sněhurka a sedm trpaslíků nám ve verších převyprávěli oblíbenou pohádku.

Přidávání komentářů uzavřeno.