Změna hlavního vedoucího

Změna hlavního vedoucího

Vážení rodiče táborníků 2. turnusu,

jmenuji se Břetislav Brejcha a od vedení Správy logistického zabezpečení Policejního prezidia jsem pro letošní rok dostal mandát pro přípravu a realizaci 2. turnusu 2021. Prosím o pochopení, že mým úkolem není komentovat rozhodnutí provozovatele o této změně, která je plně v jeho kompetenci. Všichni vedoucí a praktikanti 2. turnusu 2020, kteří odvedli svou práci ve prospěch LDT Jankov přesně tak, jak se od nich očekávalo, dostali ode mě přednostní nabídku k účasti i v letošním roce, aby ve své práci na Jankově ve prospěch vašich dětí pokračovali. Tato nabídka  bude platit do obsazení volných míst.

Na LDT Jankov jsem začal jezdit v roce 1992, právě na 2. turnus, kde jsem postupně vystřídal pozice praktikanta, vedoucího a sporťáka. V roce 2003 jsem přešel na 3. turnus, kde jsem působil od roku 2004 jako hlavní vedoucí.  Od roku 1996 pracuji u PČR. Od roku 1998 působím na Národní protidrogové centrále, s pauzou v letech 2014-2015, kdy jsem se účastnil zahraniční mise v Afghánistánu, přičemž aktuálně zastávám pozici náměstka ředitele.

Ubezpečuji vás, že v úzké spolupráci s 1. a 3. turnusem probíhá aktivně příprava letošního 2. turnusu a garantuji vám, že vaše děti zažijí kvalitní táborový program pod vedením plně připraveného týmu.

O mém táborovém působení si můžete nejlépe udělat obrázek  ve fotogalerii na webu 3. turnusu https://jankov3.blog/.

Těším se na spolupráci.

Břetislav Brejcha

Přidávání komentářů uzavřeno.