65. výročí LDT Jankov

65. výročí LDT Jankov

Letní dětský tábor Jankov, místo, které už desítky let spojuje, místo, kterým prošly generace dětí i dospělých, místo, jež nabízí nezapomenutelné zážitky… 

Zdá se to neuvěřitelné, ale od založení našeho milovaného tábora uběhlo už 65 let. To je úctyhodné číslo, a proto jsme se společně s kamarády z 1. a 3. turnusu sešli, abychom si připomněli, proč tak rádi trávíme v létě čas právě na Jankově.

Nebyli jsme ovšem sami, dorazili i zástupci provozovatele, Ředitelství logistického zabezpečení policejního prezidia, bez jejichž pomoci bychom nemohli každý rok zažívat nádherných 20 dní v úžasném prostoru.

Všichni přítomní dostali na památku ocenění připomínající uplynulých 65 let a přijeli nám poděkovat zástupci policejního prezidenta, konkrétně náměstek pro službu kriminální policie brig. gen. Mgr. Tomáš Kubík a náměstek pro ekonomiku brig. gen. PhDr. Jaromír Bischof. Také nám svůj dík vyjádřil ředitel Ředitelství logistického zabezpečení plk. Ing. Milan Grohman.

Při promítání historických záběrů mnozí pamětníci dojatě vzpomínali na chvíle, kdy na táboře začínali, ať už jako děti, nebo dospělí.

Závěrem jsme se shodli na tom, že pro každéhho jednoho z nás je čas strávený s dětmi na Jankově radostí a zároveň se stal nedílnou součástí našich životů. Přejeme tedy táboru ještě dlouhá a krásná léta, která přinesou úsměv na tváři dalším generacím dětí.

https://youtu.be/u35KlvKrg8k?si=TmoQgLpW5x6dXOQK
Přidávání komentářů uzavřeno.